Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös

 

vid gränsen
mellan skulderbladen

vissnade stjälken

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-04 18:25



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
eller så har jag inte det,enlig kommentarerna nedan, men jag läste den på nytt och så :)
2009-03-22

  Lili Samuelsson VIP
den här har jag av någon outgrundlig anledning missat
fullkomligt lysande är det
2009-03-22

    ej medlem längre
också en flerbetydelsig liten sak. finemang!
2009-03-12

  Lethra
underbart
2009-03-08

  Lili Samuelsson VIP
wow, göörsnyggt
2009-03-06

  Marlboroman/Hg VIP
bra
2009-03-05

  Ilona _L
Mmmm så känsligt...
2009-03-04

  Caprice! VIP
Oj, den var stark!
Snyggt flätat av en sjukling - Prosit!
Köp dig sen ett paket Senega...
Kram, vännen!
2009-03-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt talande bild.
2009-03-04

  Suzy med punkterna
Som alltid och trots att du är sjuk och eländig just nu så levererar du snyggt.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren