Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är hon


han knackar på rutan
och ger henne ett tecken
det är dags att åka

\"vem är hon\"
tänker han
när hon vrider om nyckeln
i tändningslåset

\"vem är det jag åker härifrån med?\"

hon är ett skal
som jag har fyllt
med mening
jag har tolkat henne
som jag velat
jämnat till kanterna
ignorerat en del
förstorat en del
hon är ett pussel
som man måste
lägga utan att
veta vad det
ska föreställa
men jag hade bilden
klar för mig
och jag har haft
den
för ögonen
hela tiden
istället för att
tålmodigt
lägga pusslet
tills bilden framträder
bilden
av henne

\"vad tänker du på älskling?\"

\"dig. jag tänker på dig.\"

han vrider hastigt på huvudet
och tittar ut genom rutan
plötsligt rädd för att
möta hennes blick





Fri vers av fjädern
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-09-07 08:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Smärtsam att läsa. Tack.

Eva
2009-01-24

  Tove Meyer VIP
denna är så grym, träffande, jag tror många upplevt det som du beskriver. det blir så vackert smärtsamt i dina ord.
2007-07-04

  Tove Meyer VIP
forstätter att förundras...jag tror många känner igen sig i den ögonblickssituation du beskriver...
2007-01-18

  Tove Meyer VIP
oj, annorlunda, inte som något jag läst tidigare. måste spara som bokmärke.
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

fjädern