Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränsland

vad är verkligt?
   vad är illlusion?

    om du fastnat
  mitt emellan
     vad är viktigast?

    att stanna upp?
  att kunna drömma?
     att kunna leva?
    att kunna dö?

på riktigt...




Fri vers av Fredric
Läst 600 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 21:44



Bookmark and Share


  peter markurth
intressanta frågestänningar, enkelt och snyggt uppställda.
2009-03-05

    Ling
Det är mystiska tankar som dyker upp när jag läser (och lyssnar på mansell) men jag är säker på att det är att drömma.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric