Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

modell på konstskola

i doft av linolja

naken
inför åtta par
granskande ögon

ingen ser hur
tankarna far




Fri vers av Anders P VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 22:55



Bookmark and Share


  UllaBritta
Jag har inte stått modell. Men jag har målat modell i konstskolan jag känner fortfarande doft av linolja och färg, men bara inför mig själv.
Granskande ögon, ja mycket självkritik.
Ingen ser hur tankarna far.
Precis så är det varje dag, som du beskriver i din dikt som jag tycker mycket om.
Ja inte bara det, jag älskar den. Tack för en träffande dikt.
2009-03-06

  Vind
Det är nog det, på de två sista raderna, som skiljer konstnärerna... från konstnären.

Väldigt "snyggt" uppbyggd liten text, som väcker stora tankar
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP