Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[God natt - drömland - ord till min syster]


in i drömmar...

in i drömmar föll hon
till änglars viskningar
klädd i nattens slöja
vaggandes tryggheten

konturer av nakenhet
speglar sig i skuggorna
till månens ljuskägla
som för drömmar till liv

blottad och inlämnad
under nattens förvaring
låg hon varsamt vacker
med drömmande leende

fallet som föll fångades
varsamt med bomullshänder
och natten bjöd på fest
till morgonstund arla




Fri vers av Fredric
Läst 576 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-04 23:43



Bookmark and Share


  Roula O
fint skrivet om "drömlandet"...ljuvligt!
2009-03-29

  Blåbäret
ljuvligt drömmande skönt...
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric