Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste sluta vara med

 

 

jag måste sluta nu

måste sluta tänka

så mycket

måste börja

fungera

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 22:46



Bookmark and Share


  leonardo1981
Så känner jag mig på morgonen innan mina fötter hittar fast mark.


I en djupare tanke berör dessa ord mycket..

Tack:)
2009-03-08

  Ex¤animo
JaPps! Allt har sin tid och mening...



*tackar!
2009-03-06

    ej medlem längre
Ja man kommer till slut alltid fram till en punkt där man måste släppa analyserandet.. och börja handla.
2009-03-06

  Nova-Liv
kanske börja lyssna - på den lilla rösten inom som viskar alla svaren
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo