Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S k ö n t

 

det är just vad det är

 

Två lössläppta själar

 

som måste göra intrång

 

för det är så jävla ensamt

 

där det ekar




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 23:06



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Min plats på din lista

är värld

mycket mer än ett dåligt ord

så nu

får du ännu mera respekt! ;-)

:D
2009-03-16

  Fredric
Vad är det för fel på kaffe? Texten blir lite väl tydlig med din titel, vilket gör att den inte känns lika intressant att läsa. Skulle titulera om den. Annars är texten riktigt skön... Hoppas ekot försvinner.. ;-)
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo