Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det säger du

när du halkar omkring som bambi på hal is
har du ändå simultanförmåga nog
att kasta sten i glashus

karva skära rispa
med dina förljugna

splittrade

i min frusna hud




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-06 22:52



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Aj, aj, aj, vad isen är vass! Det gör dubbelt ont, den är kall också..
2009-03-07

  Mygg
Bitande sarkasm. Gillas!
2009-03-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tycker om bilderna i den här som förstärker orden.
2009-03-06

  Lili Samuelsson VIP
det finns en sarkastisk tom jag gillar i det första partiet
2009-03-06

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
spagat i ett sågverk.
2009-03-06

  Caprice! VIP
Wow, Carola!
Knivskarp som en skärande iskant...
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren