Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XIX. Skönhetens Värld (Ur Julereien)



Adam och Eva var namnen på
världens första män och kvinnor.
Som i Sagornas värld var världen i Begynnelsen.
Skönhetens värld när den var perfekt
och kallades Eden.
Sagornas värld kallas den nu av människorna
av den förstörda.
Än vilken tidsålder människan föds i
måste vi alltid bevara den.

LPWJ 03/02/08




Fri vers (Prosapoesi) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-06 22:58



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint. Och jag heter Eva, roligt att ha föräldrar som givit sin dotter ett så gammalt evigt fint namn.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP