Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en handvändning (trots)

 

som om ingenting vuxit sig större

än fjunen på de närvarandes hakor

 

som om världen inte vore vuxen nog

att leta fram en överrock åt tystnaden

 

 

paraplyerna vajar i stormen

regnet trotsar deras vädjande blickar

 

men någonstans hissas storseglet upp

 

tanken föds på ett möte

och vi blir

 

 

© Birgitta Wäppling, 7 mars 2009

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-10 18:35



Bookmark and Share


  halmstrå
ja, vi blir!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP