Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du inte

 

ser du inte att skuggorna kommer

att det som var liv blir till inget

känner du inte vindraget

det kyler och isar i märg och ben

vittnar om att våren aldrig kommer

att sommaren redan dragit förbi

 




Fri vers av sunnanvind
Läst 362 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-07 23:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fantastiskt
2009-04-17

  issac.a.m
Vilken underbar dikt ...
2009-03-11

  Blåbäret
jag ser och förstår och dina rader är helt sorgset underbara...love you!
2009-03-10

  Tina Q
Nejnej, jag ser inte det - det vägrar jag se!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Din dikt är en riktig ryyysare!
2009-03-10

  Eaglemountains VIP
Vemodigt och sorgset skrivet ... men ljuset - våren - sommaren kommer så småningom, även i det mörka, men det kan ta tid .....
2009-03-08

    Maria Malm
Sorgesam känsla att våren aldrig kommer och att sommaren redan dragit..
2009-03-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Jo jag ser att skuggorna kommer och att livet som var inte är.
Jag känner vind-dragens iskalla kyla förfrysa mig ibland.
Idag snöar det våldsamt igen och det var en evighet sedan ordet sommar stavades.
Men under snön ligger blåsipporna i startgroparna, precis som alla år jag vet.
2009-03-08

    JJ VIP
Kusligt, vemodigt... Men väldigt bra skrivet! Mvh. JJ.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind