Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk efter före

Tanken när ilskan rann över, jag fann
mig, så att viljan bara rann
ut i sanden
jag öppnade den knutna handen

vände mig om och gick
jag min seger fick
tänk efter innan Du gör
så slipper Du ångest som senare kommer och stör


© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-08 09:23



Bookmark and Share


  "Dempa"
Låter lätt men är så svårt.
Kloka ord.
2009-03-09

  Roula O
mycket bra skrivet! kloka ord min vän :)
2009-03-08

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-03-08

  Maria T
En skön känsla att du öppnade
den knutna handen.
2009-03-08

  Karin Andreasson
Tänkvärt. ska tänka på det nästa gång ilskan rinner över..
2009-03-08

  anits VIP
att kunna behärska sig, när ilskan rinner till,
istället vända och gå sin väg, är stort mycket
stort i många lägen, där ilskan vill ut, men man
vänder om och går
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Sanna fina ord.
2009-03-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Oerhört klokt sagt! De förflugna orden mår bäst av att stoppas...
Att hitta ett sätt att få fram det man vill säga, ändå inte kväva sin ilska (man har rätt till sina känslor) kräver att man kan gå på slak lina ibland. Visst missar man, men samlar sig till nästa gång. Och ingen seger är väl så skön som den, då man har lyckats bevara kontrollen över de ord som vill ut..... Jag kom på att om jag säger att jag är lite upprörd, istället för att vara det, så var det en bra början..... Säger som jag brukar, att allt går att träna!
Dina ord bokmärkes.....
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP