Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidig gryningstimma (en abstrakt närvaro)

 

I tidig morgontimma
döljer daggen spår

som om den skyddade,
den nya dagens födelse

det rör sig, sfärens hölje vidgas

en abstrakt närvaro, fyller
fokuserar på diset

låter dess armar omsluta

rör hud, hinnan

droppar av lust

 

död vinkel,
blottar ljus

 

hålrum öppnar sig

 

faller in i vitt

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-08 12:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så fantastiskt vackert..så mycket känsla jag finner här..inlevelse..ja..underbart fint!!!
2009-03-18

  Frans Nilsson
Oj vad vackert!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund