Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAMMA





MAMMA



En mamma kan vara väldigt enkel

och samtidigt otroligt komplicerad


Jag har råkat få en mamma med knivskarp förmåga

att röra ihop simpla, enkla ting till stora olösta gåtor



Själv suckar hon uppgivet samtidigt

som släkten försöker nysta upp alla trådar



Det brukar finnas en röd tråd väl invävd

men det krävs inre och yttre spaning

innan man hittar tråden

och felet samt den skyldige


Om det finns någon

Ibland är ju världen komplicerad




Fri vers av arja savela
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 13:17



Bookmark and Share


    sofia flow
Åh så skört och vackert...en text för alla oss barn att läsa. Och inte minst för oss dåraktiga mödrar:)
2009-03-08

  Eaglemountains VIP
Jo, det kan vara precis som DU här beskrivt så bra .....
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela