Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=BSkDQYe2FYw


Go morron, go morron Malmö!

Jag flyger fram över golvet utan strumpor
svetten rinner ned för ansiktet,
luggen klibbar sig fast
över nysminkad hud
sjunger ner i min mascara
A little less conversation, a little more action pleeeeease!
helt tondöv och överlycklig,
katterna trippar oroligt runt
mina ben och skriker efter mat,
jag ryter tillbaka att torrfoder har ni fan,
så svälter gör ni inte!
Cooome on, come on
Cooome on, come on

Mannagrynsgröten trycker oroligt
uppåt och midjan snör i ihop
sig av håll,
men jag dansar ändå,
helt tondöv och överlycklig
baby satisfy me
Satisfy meeee baby


Go morron, go morron Malmö!




Fri vers av Sofiapoema
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 08:57



Bookmark and Share


  meeeww
yyeyyy!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema