Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min längtan är som knopparna färdiga att spricka ut


Dikt till en låtsad älskad



Skuggrörelser från träden
serifferna dansar
en parningsdans
påfåglar som trånar sig mot solen
armar som sträcker



frånvaro av kyssar
längtans skiffer


jag målar längtan röd
en elddrake med fyra armar och fyra ben

sök mig och jag ska innerligt brinna







Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-09 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund