Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl till Syster Sol

Nästan som att ligga bakfull
bland ditt övriga skrot
på en släpvagn
bakom din bil

Det var där jag hamnade
när jag inte ville sitta i baksätet
och sjunga med i er refräng

Jag vet inte vem som kör just nu
men gasen är i botten
som om vi har bråttom

Vem vet
det kanske vi har?

Det kanske bara är jag som inte håller med
som vill hålla igen tiden
och det kanske är dumt

För visst är det vackert
det som väntar er

Och ändå stretar jag emot
eller hade gjort det
om jag kunnat göra något
men det är väl naturligt?

För även om min plats i ditt liv
är här
på väg till tippen
är det i framsätet jag vill sitta

Det är där jag vill vara

Med dig




Fri vers av LePenseur
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 14:19



Bookmark and Share


  Tina Q
Åh, vilken känsla du förmedlar!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur