Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen repris




Kuckeliku
min fru

stör mitt slör
min fru


i så fall kan jag
knyta upp det
bak i nacken

så det inte stör
under själva kärleksakten




Övriga genrer av Bim
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim