Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusdricka

Förälskelsen pirrar i mina handflator
i mungipan, i läpparna efter dina kyssar
Längtan bråkar med mig

Ändå styr jag undan
Förnuftet, förnuftet, förnuftet
strör fyrkanter på gatan
Vart skulle livet föra dig då?

Och på vinterhimlen lyser mångubben
Han ber mig vänta
Stjärnorna också
Vänta med din längtan, tindrar dem
Men läpparna längtar





Fri vers av Feminaz
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz