Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under fotsulorna bränner sagorna bomärken


vind, blås bort den galna hindens blick,
svart lavasand och otydbara hieroglyfer

det regnar istappar

vi korsar minnen,
och sänker axlarna
för att nå ned i brunnens botten
där nya sinnen halas upp

stalakiter fästa på sytrådstunna linor

under fotsulorna
bränner sagorna sina bomärken






Fri vers av _Mian_
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-09 21:42



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ljuvlig Miansk mystik! *bara njuuuter* :))
2009-03-10

  Per Rydberg
Din dikt ger mig en stor läsupplevelse. Bilderna är starka, och du berättar med musikalisk varsamhet i språket!
2009-03-09

  lodjuret/seglare VIP
texten skapar inte bara eftertanke, den uppmuntrar även läsaren att själv försöka sig på att skriva vacker poesi
trenne trumpetsvampar till texten, ja och en korg jordgubbar förstås
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_