Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En allvarlig ordlek.


Empati

Männis(kan)

 (Folk)m(ord)?

När ingen jagar känslan...

 




Fri vers av "Dempa"
Läst 529 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-09 21:43



Bookmark and Share


  Fokus
Intelligent.
De flesta har inte en aning om vad empati verkligen är.
2009-03-20

  Eaglemountains VIP
Grattis även till placeringen bland de fem läsvärdaste .....
2009-03-11

  Redeemer
Intressant, tål att läsas flera gånger, trots sin ringa längd!
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
Tack för denna allvarlig Ordlek.

Eva
2009-03-11

  © anakreon VIP
Plats för
ett nytt ord:
"Dempati".
2009-03-11

  Diana,V
hm... man får tänka lite
2009-03-09

  Eaglemountains VIP
Mycket ligger i dessa ord ....
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"