Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störta mig, Krigarhjärta



Sikta krigarhjärta
ladda om och skjut
fågel, flygande fågel
Flyg fågel, flyg fort
tills du inte längre ser marken
och du är skottsäker från
revolverns sveda
Störta mot himlen
Vänta inte, vaka inte
Flyg
Vad väntar du på?

För du är mat för maskar, Bror
Och du Syster,
du är redan tillfångatagen.
Också har de förvilsnat mina ögon
ännu en gång
För vi levde, vi levde så innerligt
att livet självt blev avundsjukt
och nu anfaller dom mot det som är vårt
stormar vårt fort
dödar våra kvinnor
och lemlästar vårt hopp
Jag ska säga er en sak,
ni tappra riddare och äreslystna kungar
ni har ingen aning om vem ni siktar på

Ni har påbörjat en strid ni inte kan vinna




Jag säger bara en sista sak
Störta mig




Fri vers av om en Siri
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-10 15:04



Bookmark and Share


    fröken svår
döda mig vilken fullträff!
dina ord är konst - jag är avundsjuk.
2009-03-22

  Lasseman VIP
Jösses min sköna sunshine! du skriver ju så man tappar andan.. fantastico.. kramar och applåder Lasse
2009-03-21

  greajt
jag älskar ditt ordval och
dina texter och dig och
du är bra (:
2009-03-16

  elden
Och de når oss aldrig igen.
Den brinnande elden i ditt hjärta kan du aldrig dölja, sol
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri