Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var han helt skogstokig


nej
inte i dag heller
men känslan
känslan

den kunde han bli vän med
och

lära sig tycka om




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 16:17



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gillar denna " kortis " som har mycket innehåll - och rubriken är ju bara kanon...Himla fint formulerad dikt som i mina ögon är värd en himlans massa applåder:-)
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP