Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrast är jag i din famn.

i ett rum med ett fönster som vetter mot en gata någonstans
gav han mig världen i form av en andra chans
han flätade samman sina fingrar med mina
som en krans på en dörr till möjligheten
att för alltid få vara hans

och hur ska jag få dig att förstå?
att jag var ett vilset skepp som kommit i hamn
att jag varit trasig och grå
men jag är vacker i din famn






Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 18:15



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
otroligt vacker.....
applåder...
kb
2009-04-06

  notsomad
vackert och romantik på hög nivå...
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå