Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samstämmighet

smek mig...
min hals blöder dig
och längtar
din ömma beröring

krama mig...
mot din barm så skör
låt mig ljuda dina
lungors fyllnad

låt mig...
smeka dina örons
trumpeter i natt
tills strängar brister





Fri vers av Fredric
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker stämning och med ett lugn som förför mig när jag läser den. Strålande och jag bugar mig djupt för dig..
2009-03-11

  Blåbäret
ljuv musik i samstämmighet
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric