Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gott


Nybakt långpannebröd

inte bra för figuren vid denna sena timma

Men oj så gott det smakar




Övriga genrer av eva m h
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 23:06



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Låter smaskens!
2009-03-11

  Gunilla VIP
"L"
Det beror väl på....
hur länge till man kommer
att vara verksam?!?!
Skulle gärna smaka.
2009-03-11

    Maria Malm
Om man väntar ett slag, så kan man säga att det är tidig timma..
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Kan bara le men lite sugen också.
2009-03-11

  Blåbäret
hembakat är alltid bra, oavsett klockslag
2009-03-10

  W.Riter
Nämen uj vad sugen man blev...Doftar ju nästan nybakt ända hit...Mmmmmmmm
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h