Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta änglar och texten vita jävlar, blev mitt slag för jämlikheten och olikheten.
Nä, det var inte jag som startade, det var Ebba Grön med Häng Gud!




svarta änglar

Slår ett slag för jämlikheten
med bara ett par vingslag från skärselden




Fri vers av Fredric
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Medhåller Mygg nedan!..
Sköna rader ..
2009-03-11

  Mygg
Wow, vilka härliga rader!
Stor applåd!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric