Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tecken..

Tecken på vår
fiskmåsens sång
ger längtan..
till sommarens sol
till havet av salta bad






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 01:16



Bookmark and Share


  Quasimodo
Sköna rader som får mig att längta än mer !!!
2009-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Ja, ibland kan till och med måsarna vara välkomna.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP