Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En 90- tals trubadur försöker vara inne med Creedence och lavalampa. Men allt går fel. Framtiden ser mörk ut.


Möblerna gör uppror

Gitarren som står lutad mot vävtapeten börjar bli jävligt stel i ryggen
Hotfull känsla i väggen
Flåsar i nacken som en rabiessjuk hund
Och han kan se redan nu hur nästa förhållande spricker och flyttar isär
Bara hyllan Billy att lita på




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje