Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två hjärtan, en själ

Jag krossade hjärtan
medan du sålde din själ,
och du undrar säkert om ånger är ett ord som existerar i mitt vokabulär

För kärlek är tydligen något för dem med tur
vad kallas då det du har inlett, en botande kur?

Vad är det du vill bota,
vad är det du vill glömma?

Jag krossade några hjärtan
medan du sålde din själ,
för att du helt enkelt bara ville väl

Undrar du aldrig om det du fick var nog,
för vi vet nog alla vad du avstod

jag krossade våra hjärtan
och du sålde din själ

tror att du vet att jag egentligen vill väl,
men en vän utan moral eller själ är lika illa som en älskare utan ånger i sitt vokabulär

jag hoppas att hjärtan på ett eller annat vis läker
jag hoppas att din själ på ett eller annat vis inte svälter ihjäl

konstigt nog hoppas jag fortfarande




Fri vers av mbl
Läst 330 gånger
Publicerad 2009-03-11 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl