Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu igen

innersthetens  lömska

vänder om

sparkar bakut och

visar sina huggtänder

i själens djupaste

har monstret vaknat

 

det som inte fick

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 282 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-11 20:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
Applåd!
2009-03-16

  Suzy med punkterna
Finurligt och snyggt skrivet
2009-03-13

  Lia-Lej
Hur väl känns inte detta igen. monstret därinuti. Väl skrivet!!
2009-03-12

  Nina Ahlzén
"innersthetens lömska.." mycket passande namn. Hur blir man vän med den?
2009-03-12

  Eva Langrath VIP
Vilket uttrycksfullt namn du gett detta hemska som gång på gång
vill sticka upp inom oss i en ständig kamp.
"innersthetens lömska"

eVA
2009-03-11

  Gunnel André VIP
Utmärkt beskrivning av "ett svart hål". Begåvat att kunna sätta ord på det!!!
2009-03-11

  Ilona _L
Usch... som sagt djupa andetag och här o nu!!!
2009-03-11

  Caprice! VIP
Grrr... nu tar jag dig!... Glufs glufs...
Du var god - dikten ond. Precis som jag...

Lysande, vännen! Det där uttrycket lånar jag nog av dig nångång... ;-)
2009-03-11

  noname_realmind
Det är där de gömmer sig monstren - i innerstheten...

Ta den vid hornen! Så kanske monstret spricker i solen... :))
2009-03-11

  Måna N. Berger
Jag gillar också orden "innersthetens lömska" Det finns ju ett sådant, otamt och gnagande, du sätter ord på det! Bra!
2009-03-11

  Måna N. Berger
Jag gillar också orden "innersthetens lömska" Det finns ju ett sådant, otamt och gnagande, du sätter ord på det! Bra!
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint poetat om det innersta som lever sitt eget liv och inte låter sig tyglas.
Kanske det behöver det fria för att harmoniskt slockna.
2009-03-11

  durr
usch nej vill inte...du är BRA
2009-03-11

    Bodil Sandberg
Ja det innertstas lömska spränger fram hur det vill..när det vill..tar aldrig någon hänsyn.. starkt starkt!!!!
2009-03-11

  Lili Samuelsson VIP
dessa monster, som inte fick
gillar ordet "innersthetens"
det fina med poesi är att alla ord liksom finns,snyggt
2009-03-11

  Tina Q
De där inre monstren som man försöker tygla... de är inte lätta att tampas med alla gånger!
Mycket snyggt skrivet om "innersthetens lömska". Gillar!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren