Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakhåll

jag kryper närmre
tätt och tätare intill
andetag stegrar
när jag andas dig

min heta andedräkt
reflekterar din hy
din ryggrad berörs
min varma näsa

med en effektiv rörelse
vaknar du till liv
och mitt skrik stegrar
av din armbåge

planterad i mitt öga




Fri vers av Fredric
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 23:24



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
;=)
2009-03-12

  ia VIP
ibland kan just en annan färg göra så att man vaknar till.
Snyggt med olika nyanser av blått
2009-03-12

  Blåbäret
det ligger alltid ett monster i bakhåll och angriper när man minst anar det...men ett blåöga kan ju variera vardagen lite
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric