Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dikt får spelas i P3

Klick

(Denna dikt handlar om hat och) denna dikt får spelas på så hög volym
att det nästan blir
organiskt

Om hur jag vill ta din makt ifrån dig
Om hur blodröda effekter, i en schockserenad
Och jag blev alltid till på natten

var alltid var på väg bort från dig var än jag gick
i natten

Varje andetag, varje meter var ett misstag
Och i tunnelbanan kändes det alltid som jag åkte åt fel håll
när jag åkte
hem

Idag, samlar alla vänner samma saker
samma svarta saker utav plast med namn

Dessa namn, som ljusdränkta albinos i den afrikanska natten
Alla backpackers våta dröm
Som alibin för plasten i försäljarnas skratt
Kom vi leker heta stolen, med likström

Jag när mitt hopp med blod jag
når mitt hopp med blod

Jag stannar kvar
i hörn
och väntar

På samma plats
som du en gång
sa nej

Avslutarens knall
är spegelhård

Tänk, alla minnen av din son föreställde mig

jag är i varje bild
men tittar alltid bort
månen speglar molnen
och ljuset asfaltsblått

(denna dikt handlar om hat och) och denna dikt får spelas på så hög volym att det gör ont

det säger klick

klick




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 03:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Redan titeln fick mig intresserad. Den sticker ut.
Klart kul dikt.
Såväl humoristisk som välskriven.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson