Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet..

Ensam vid havets strand
lyssnar in
vågors mjuka toner..
där vinden för tankar
bort på frihetens vingar
över vida stora hav..
lyfts min själ att flyga fritt
befriar livets tunga i stunden









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 10:05



Bookmark and Share


  Quasimodo
Livsgörande och livsgörande ensamhet och havets närhet, fint !!
2009-03-12

    wildrosen
så vacker och gripande...
2009-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Önskar att vi kunde sitta där tillsammans och samtala.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP