Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblöder

Skriken flår väggarna, ett ylande som får innerstheten
att kränga, under ingenstanshavet ...

Avskuren.

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-22 23:56



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-25

  Fredric
effektiv konst! Applåd!
2009-03-23

  Marlboroman/Hg VIP
Z my Z!
Rysning och kvälj.
2009-03-23

  Mygg
Förblöder.........Avskuren
Säger allt!
Otroligt bra, tack!!!
2009-03-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt alster som på få rader skakar om och berör. Mycket stark åtstramad bildrik
2009-03-23

    Maria Malm
Å..du kan verkligen sätta ord på känslor!
2009-03-23

    Bodil Sandberg
Tre rader som säger allt!!Starkt!
2009-03-23

  Caprice! VIP
Panik utan återvändo. Rummet och dikten är båda lika slutna.
Mästerligt!
2009-03-23

  Måna N. Berger
Fruktansvärt. Jag känner paniken krypa under skinnet. Det här har du modigt satt ord på!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren