Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag visste inte nånting alls före dig (eller:efter mötet med dig visar ju ingenting rätt)



jag visste inte nånting alls före dig
inte att jorden var rund eller om tidvatten
eller om stjärnor eller galaxer

inte heller visste jag tiden Efter oss
skulle vittna om att all tid skulle kännas
meningslös när inte Oss fanns

jag visste heller inte att du
har hand om visarna på klockan
så att klockan inte visar rätt
hur ofta jag än försöker vrida den rätt
så visar den fel fel fel...

efter mötet med dig är ju inget rätt
inget känns rätt bara fel
och det är ju riktigt

det är ju i och för sig helt riktigt
så länge jag inte är i din famn



vrid tiden rätt med mig...




Fri vers av sunnanvind
Läst 342 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-12 18:48



Bookmark and Share


  stella
Åh...precis så är det!
2009-08-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Är det så att vadsomhelst kan hända, att månen kan trilla ner, att hjulen kan sluta snurra, om det bara finns en famn som tröst.
Berörande!
2009-03-19

  Bibbi VIP
Skriver också under på Blåbäret.
Applåd!
2009-03-16

    JJ VIP
En väldigt fin dikt, tidens flöde och stilltje, jorden som snurra sin gilla gång, må den snurra sig till rätta! Mvh. JJ.
2009-03-14

    tramp
svårvackert men ändå en gnutta hopp kan jag urskilja.
tyvärr kan jag inte klockan...*l*
2009-03-13

  Eaglemountains VIP
Här skriver jag under på Blåbäret ....
2009-03-13

  anits VIP
Känns vemodigt och svårt
2009-03-12

  m.ricknell
Känns på djupet .. !
2009-03-12

  Blåbäret
tänk vad lite man vet...men har man varit i rätt famn är man övertygad..."vrid tiden rätt med mig" en önskan ur hjärtats djup att slippa vandra vilse, att vandra i takt...underbart !
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind