Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till E

 




Ett fotografi

 

Någonstans finns originalet,
det vet både du och jag
Kopian fanns i den gamla pärmen,
den du aldrig borde ha tittat i
Nu bär du bilden som jag,
en förvriden kvinnogestalt
som inte går att blinka bort
Någon fotograferade henne i sjukhusparken,
lämnade bilden i hennes journal
Men inte för att skrämmas,
allt du ser är en sekund av ett liv
som var något större
En ögonblicksbild
som inte berättar något viktigt
Och om hon går runt vårt hus i natt
så väntar jag vid grinden. Som så många gånger förr

 




Fri vers av Sara Boström
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström