Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra tankar - ett liv

 

och vi visste inte

förrän dagern nalkades

vilket som var det värsta

 

att inte veta om vi bara lärts upp att göra

det som någon tänkt ut före oss

eller om vi tillförde

något nytt

 

och dagen då svaren skimrade till

insåg vi att vi kanske inte brydde oss om

vad som väntade därinne

 

våra liv levdes ändå

av oss

 

©  Birgitta Wäppling, 12 mars 2009

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-21 18:46



Bookmark and Share


    Diktarminna
Tänkvärt, filosofiskt och välskrivet.
2009-04-28

  Michaela Dutius
De här tankarna borde man tänka varje dag....reflektera och fundera
Suveränt!
Applåder!
2009-04-28

  Erik L
Väldigt tankvärd dikt. Den fick mig att stanna till. Bra skrivet!
2009-04-26

  halmstrå
det är nog inte så ovanligt att man tar sig själv på lite för stort allvar...
2009-04-25

  Carola Zettergren
Mmm..mycket tänkvärt detta!!!
2009-04-22

    Maria Malm
Tål att tänkas på ibland..har någon lärt oss görandet eller kommer vi med något alldeles eget, alldeles nytt..
2009-04-21

  Miss Mod
Tack, suger på denna som en karamell.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP