Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sanden blev till timglas

 

tidvattnet förändrade våra stigar

såg på

hur våra spår i sanden tenderade att suddas ut

timmarna efter deras tillblivelse

tio mer än mycket

 

och ingenting var mer avklätt än dessa spår

stötta av nötta fötter

och blötta av hav

 

aldrig förde tankarna oss längre än då

och aldrig vidare bort

 

 

men vi ägde något tillsammans

                     som sandslotten byggt

 

och dagarna när vindbryggan öppnades

släpptes vi in i samma värme

som tidvattnet alltid saknat

 

 

© Birgitta Wäppling, 7 mars 2009

 

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 06:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja vi förändras- vi måste lära oss stanna i ögonblicket- när det är förbi är inte vi heller desamma
2010-02-08

    Maria Malm
Vi förändras med tiden..allting förändras med tiden..ändå glömmer vi att njuta av det goda, just när det pågår..
2010-02-08

  halmstrå
den där tankfullheten... du är bra på den
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP