Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära distans

bakom höga stängsel
passerar liv
skuggor av liv
som går vidare

händer blöder
av flyktförsök
försök över
vass taggtråd

hjärtan förblöder
av närhet
skuggors rörelse
världshav bort

höga stängsel
stänger ute
våra hjärtan blöder
sönder

ihopkurade
nära




Fri vers av Fredric
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 22:45



Bookmark and Share


  firefire
smärtsamt,intimt och fint på en och samma gång..
2009-03-13

  ia VIP
du ger något mer än bara ord
kanon
2009-03-13

  peter markurth
välkomponerad, stark närvaro, denna var mkt bra, perfekt flyt...
2009-03-13

  Blåbäret
sorgset avstånd att hålla i sin hand...
2009-03-12

  Bagan
du fångar känslan riktigt bra!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric