Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlar och teknik

som en motor eller en robot kanske

verkar det som att du ser

på mig som kvinna

något att bara trycka på

när det börjar stå

jag finner ingen logik i det

 

däremot så vet jag att saker som ligger

oanvända länge liksom kan kärva ihop

vet du inte det

man måste hantera dem varsamt

kanske smörja dem lite

 

men vad vet jag

som är så oteknisk

 

att jag aldrig någonsin har

förväxlat en karl med en

massageapparat




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-13 18:07



Bookmark and Share


  Hans Christian
*STORLER*:o)
2009-03-16

    © Birgitta Wäppling VIP
Skrivet med glimten i ögat och en stor portion humor.
*ler*
2009-03-14

  Gunnel André VIP
HURRA säger jag bara!
2009-03-14

  Caprice! VIP
Härlig sarkasm! Har nog aldrig stött på en sådan "automat". ;-))
2009-03-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin dikt om att allt inte går på räls och kryddor och sinnlighet behövs.
2009-03-13

  Suzy med punkterna
Härligt skrivet med rätta sarkasmen och glimten i ögat
2009-03-13

  Ulf Lagerholm
ja denna är ju fylld av humoristiskt allvar, jag plussar den eftersom den vill det goda, det inkännande kärleksfulla
2009-03-13

    FinnRaggarn
Fredags erotiken

har kommit igång

__TACK__
2009-03-13

  karenina VIP
*leeer* helt underbar text. lite ironi, lite bitskhet och mkt humor.

knappar och knappar.. ja det gäller ju att trycka på de rätta också för att det ska bli smörj (usch nu var jag snuskig ;-)
2009-03-13

  Öknens Ros VIP
Tack för denna smått humoristiska text.... :)
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren