Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gamla minnen som dyker upp igen


du var som en prins för mig

havrefärgat hår
lockar likt hos en prins
blåa sprakande ögon

händer knutna tätt ihop
varma kroppar lindade om varann
mitt hjärta ihop med ditt

en längtan som aldrig ville ta slut


[en dag]
kyssar med någon annan
distans som tärde
en till vecka ihop

sen brast allt samman




Fri vers av shirin
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-14 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin