Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dags att dra!


inför

stundom stunder
innan allt startar
känner jag dofter
från dräktig ande

visdom tänder
mig inte direkt
funderar istället
på munspray




Fri vers av Fredric
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Shit, skön.... (okej, icke direkt konstruktiv... men ändå ;) )
Riktigt skön i alla svängar och ordlekar, du formar dem snyggt och sveper läsaren framåt..
Eloge till herrn!
2009-03-14

  Roula O
hihi...roligt på slutet :)
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric