Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fina vackra tindrande prinsessa och morgontroll

 

Du gick inte vilse

Du är här

med mig

din mamma

och jag kommer alltid

älska dig

som du förtjänar

och du förtjänar

allt

jag står fast vid

våra möten

då och nu och i

framtiden

står jag

fast

trots att du vet

att jag

är en mamma

av

vatten

så lovar jag aldrig det

jag inte håller

och jag lovar

att jag håller

för dig

jag formar mig

som vatten

runt dig och

anpassar mig

för jag lämnar aldrig mitt

rätta element

och du

är mitt rätta

du

är

mitt allt

att hålla fast vid för

du är en stor del

av mig

som förbättrar allt

jag är

din mamma

jag

står fast

likt den klippa

du kommer att bli när

mitt vatten rinner förbi

och runt

och

s

t

a

n

n

a

r

vid

dig

k

v

a

r

som ingen annan

 

för jag är din

mamma


och du

ä

r

den vackraste flickan

som finns

för mig

och du vet

varje dag

att

d

u 

 

f

i

n

n

s

 

du vet

 

att du är en stor

del

av

 

det bästa

 

i livet

 

mitt liv

 

och det är ditt

 

liv

 

som gör mitt vatten så

 

rinnande

 

aldrig

 

stillastående när

den

största delen av

 

källan

 

är

 

d

 

min vackra skatt

 

och

 

jag tror på gud för

 

han visar sig ofta

 

när jag ser på dig

 

du tindrande vackraste skatt som

 

alltid ler

 

tillbaka

 

när jag ser in i 

 

din själ

 

och jag

säger

jag

är

din

mamma

 

jag bar dig

 

jag fick dig

för du

gavs

till

m

i

g

att älska

varje

dag

 

och jag är så

 

tacksam

 

över den gåvan

 

 

 

idag  blev  du 

f  y  r  a  år

 

Grattis

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo