Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandring

fotens möte med
markens ojämna underlag
ögats bedömning
av terrängen
befrämjar tankens frihet

tältet minner
om min litenhet
inför naturens
nyckfulla krafter

och min trygghets
bräckliga väsen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-09-09 17:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En naturbegåvning ute i naturen?
2005-09-09

  Cris
Fin diktning om vandring. Tjusningen och rysningen av tältets boning... härlig
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP