Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill (men jag bara pratar)

 

kom ett slag
sätt dig bredvid min mun
ta med dig öronen
lyssna


känn efter
med bruten hand
skrevs min fantasi
inifrån

 

lek ett ögonblick
blickar möter ögon
herrgårdarnas mandom
från rot

 

och inifrån
sprider du din kärlek




Fri vers av Laijza
Läst 426 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-15 21:09



Bookmark and Share


    Virtute
den är bra
2009-03-22

  Nova-Liv
gillar
2009-03-22

  lyckeli
behagligt


som en kväll på slottet
2009-03-22

    Melona
jag lyssnar.

fint du!
2009-03-19

  aftermath
mustiga rader som letar sig in i ambivalens.
har inte läst eller kommenterat på länge,
men det är härligt att i hast landa i rader som väcker så här..
/ lek ett ögonblick
blickar möter ögon
herrgårdarnas mandom
från rot



och inifrån
sprider du din kärlek /
med små medel får du till något stort här.
fina rader Laijza.
2009-03-15

  Fredric
härligt och hett... En riktigt skön text, som målar dina metaforer på ett konkret och tydligt sätt...
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang