Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck


lördag marie laveau 00.37


det är
lördagkväll
i stan
den som håller oss alla i snaran

jag
håller andan
blickar runt baren
förstrött
ser honom
och hans revisorpolare
vi som inte har
delat något
bara säng
ett fåtal gånger
vi gillar inte varann speciellt
har inget att prata om
jag har lånat en tröja någongång
den vill han ha tillbaks

det är lördag
jag är inte full
men trött
och less
det är trångt
kakelväggar
cigarettkyssar
och ångest
jag vill härifrån
men killen
vars tröja ligger i min garderob
är oförskämt snygg
och ännu en gång
följer jag ett rovdjurs instinkt


det är lördag
lika full och tom som alla andra
revisorsnubben pratar med blondinbella
eller någon annan vars bröst kostar lika mycket som min utbildning

och jag
sväljer några klumpar stolthet
likgiltighet
sorg

eller kalla det vafan du vill
ramlar åter härifrån













Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-15 23:33



Bookmark and Share


    mel
som vanligt, fab!!!
2009-03-30

  Lola
Olikt det som jag annars läser av dig.
Väldigt intressant på ett rått och skitigt vis. I like,
(inte för att jag inte gillar ditt andra sätt att skriva på - men du fattar)
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP