Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi låg stilla

Vi låg stilla
och hörde ihop
Och jag svär på att tavlan
som jag målade av dina fingeravtryck
var vetenskap
Tiden som varit min fiende
Den lät jag passera
Gav plats åt tanken




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 09:06



Bookmark and Share


  Kathrina
skönt att kunna låta tiden passera utan att se den som något ont, dikten ger ett skönt lugn i mig
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje