Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning i sinnet, mörkret anas

Jag har skymning i mitt sinne idag
som går mot mörker om ett litet tag
snart är allting riktigt svart
jag har ingen lösning på problemen, jag vet inte vart

jag ska vända mig, för att kunna lösa mina svårigheter
som bara leder till en mångfald av ledsamheter
jag är som fast i en ond cirkel, som jag inte kommer ur
och runt om mig ringlar sig en icke forcerbar mur

hur kan jag komma tillbaka, dit jag anar ljus
från detta stadium där jag känner mig som en nertrampad lus
jag måste kunna resa mig, och klara av alla bekymmer
som just nu, i denna stund mitt tunga liv är fyllt med och rymmer

kom tillbaka till mig, Du ljusets kraft som helar så mycket
jag ropar till Dig, att hjälpa mig, med en sak i taget, inte hela stycket
att använda Din kraft för att få en lösning på mina problem, och få mig på fötter igen
så kära DU, välbringande ljus, kom tillbaka till mig, min efterlängtade vän





© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-16 11:59



Bookmark and Share


  Maria T
Jag håller om dig en stund
och viskar, snart kommer
ljuset tillbaka med ny
helande kraft
2009-03-17

  anits VIP
En text som säger allt hur det är
när ångesten griper tag och allt
känns hopplöst, tänker på dig,
hoppas att det vänder och du ser
ljuset igen
2009-03-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
En talande text
när mörkret växt
och blivit konvext
Att i det ta sig ur
är ingen sinnekur
att veta vad och hur
Men om Du tar Dig
en lur, en sådan kur
kanske Du sen når
dit, där Du bättre står!
*******************
Oh jag tänker på Dig!
********************
2009-03-16

  Roula O
Några varma kramar skulle nog göra gott nu...allting ordnar sig, men det gäller bara att ha tålamodet och hoppet kvar.
Jättebra text! kram
2009-03-16

  -Ulla Tilemo- VIP
En text med den uppriktighet, den autenticitet som gör den intressant. Budskapet är tydligt, och vi är många som känner igen oss. Må vara, att våra orsakssamband skiftar; men att livet går upp och ner, att mörkret ger förtvivlan, om det kan vi vittna.
Jag skickar dig alla mina varma tankar, och tackar för att du delar med dig av detta svåra.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP