Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnobegär som tär i gubben som skulle vilja vara lite kär

Du är så otroligt vacker och Ditt hjärta alstrar värme hela tiden
och Du har ”det där”, som inte många har, och ju lägre tiden varit liden
så har jag tittat på Din skönhet, och hört Dig säga saker, som berört mig till romans
men jag vet ju innerst inne, att jag aldrig skulle ha den minsta chans

om jag vore tjugo år yngre, så vore saken en annan
då hade jag nog mindre rynkor i ansiktet och pannan
men charmen, den finns alltid kvar i mig
för ett charmtroll har jag alltid varit, det visste tidigare varenda tjej

så det är bara åldern som spökar i mitt fall
det övriga, kroppliga fungerar som det ska i alla fall
och jag är stark, trots min värk, och jag dricker vart tredje år en öl och kanske en nubbe
men, fortfarande, så är jag en gammal gubbe

jag måste ju erkänna att jag saknar en kvinna
ha någon att hålla i hand, och vara romantisk, ska jag henne någonsin finna
hon som jag ska överösa med kärlek, blommor, presenter, och ibland med frukost på sängen ska hon bli väckt
och alltid ska hon vara älskad, och behandlad med fullständig respekt




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-16 18:14



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja nu kan man se att våren har kommit!
2009-03-19

  Maria T
Du har tittat på en ung skönhet.
Visst har du chans med det
charmtroll som du är.
Kärleken har ingen ålder
2009-03-17

  Miss Mod
Tycker om beskrivningen om att inte åldras i sina egna ögon, plötsligt en dag stämmer inte riktigt självbilden längre, men längtan är lika stark. Fint.
2009-03-17

  kärleks ängel
drömmen och viljan kan bli sann, du har alla förutsättningar!!
2009-03-17

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet min vän.
2009-03-17

  En strimma av guld
Härlig och ger mig ett stort leende. Vad väntar du på? Åldern, det är ju bara en siffra på pappret. Den sanna åldern är ju den du känner inom Dig.

Ta för Dig!!!!
2009-03-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dröm att ta till sig
nån kanske sen
efter detta med
Dig vill, då Du
är det bara
att slå till!
2009-03-17

  anits VIP
Vacker text om längtan att finna
kärleken, och den bryr sig inte
om ålder
2009-03-17

    sunnanvind
Drömmande vackert..längtan o kärleken bryr sig inte om ålder!
2009-03-17

  Roula O
vackert skrivet! kärleken har ingen ålder och du är fortfarande charmig :)
2009-03-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
Innerligt alster till från han till kvinnan.
2009-03-16

    ej medlem längre
Fin text det här!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP